Local Gastronomy2019-10-21T19:14:54+02:00

Wolkendorf Local Gastronomy

Vă servim masa într-un mod special

Traditional Gastronomy

Conceptul nostru este un bufet bogat, într-un stil boem, servind o mare varietate de mâncăruri tradiționale și internaționale, pentru mic dejun, prânz și cină.

Micul dejun tip bufet încântă toți oaspeții noștri în fiecare zi de la ora 8:00 până la ora 10:30 dimineața, cu o varietate de produse și o atenție deosebită pentru alimentele sănătoase și bio, cum ar fi pâinea de casă, suc proaspăt de portocale si grepfrut, gem de casă, o varietate de cereale, fulgi și semințe precum și multe feluri de dulciuri de casă.

În timpul prânzului și cinei, bucatele tradiționale ale bufetului nostru vă vor face să vă întrebați: „Ce ar trebui să mănânc mai întâi?”. Fie că este vorba despre mâncare tradițional românească, așa cum sunt sarmalele sau bulzul ardelenesc, peștele proaspăt în saramură sau gulașul, la noi orice fel de mâncare este pregătit cu iubire și pasiune.

În timpul verii, restaurantul oferă, de asemenea, o terasă spațioasă în aer liber, care are vedere la grădina verde a hotelului și la pădurea din apropiere și spațiu de joacă pentru copii, atât în exterior, cât și în interior.

Program:

  • Program Bufet Mic dejun – 08:00 –10:30
  • Program Bufet Prânz – 13:00-15:00
  • Program Bufet Cină – 19:00-21:00

*Wolkendorf Hotel serveste mesele in stil bufet suedez, in intervalul orar mentionat anterior. In afara orelor de masa, se servesc doar bauturi.