Spa Services2018-06-13T16:14:54+03:00

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Indulge yourself in a moment of pure healing

Program  Spa: 10:00am – 00:00am

Spa Lounge

Un mod gustos de a vă răsfăța in timp ce vă realizaţi programul de SPA. Băuturile răcoritoare naturale, ceaiurile relaxante și alimentele sănătoase completează meniul:
  • apa cu castraveti, lamaie, ghimbir si menta, suc de portocale & grapefruit
  • diverse sortimente de ceai cald sau rece
  • fructe de sezon
  • nuci & fructe confiate

* Vă rugăm să rețineți că nu este permisă nicio alimentație sau băutură în bazine, saune sau in baia de abur.

3 Bazine exterioare incalzite

Combinația de apă caldă, jeturi de masaj într-un jacuzzi si aerul curat de munte te ajuta sa te eliberezi de stresul acumulat si imbunatateste circulatia sangelui.

Masaj

Meniul de masaje se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele.

2 camere de masaj echipate cu dus

1 camera masaj pentru cupluri

Cromo Aromaterapie 60°C – 70°C

Sauna oferă relaxare, nu numai pentru corp, ci și pentru sensul olfactiv. Cedrul de lemn din care este făcuta (numit farmacistul de copac), eliberează substanțe volatile aromate care distrug viruși și bacterii.

Finnish Sauna 90°C – 110°C

Temperatura poate atinge 90-100 ° C. Deoarece corpul nostru nu poate tolera o temperatura mai mare de 42 ° C, creste automat dilatarea porilor si transpiratia pielii, pierzand excesul de caldura cat de repede posibil.

Baie de aburi

Aburul fierbinte, uleiurile esențiale care se emană la o temperatură de 50-55 ° C și umiditatea ridicată (80-90%) au un efect purificator asupra corpului.

Sala de relaxare loud

O zona linistita in care ne relaxam cu muzica ambientala si caldura semineului.

Sala de relaxare silent

O zona linistita si obligatoriu tacuta, unde ne lasam purtati in lumea viselor.

Bazin apa rece

Vă invităm să vă răcoriți. Sesiunile de saună calde alternate cu băi scurte în piscina rece. Este benefică pentru piele și circulație.

Bazin apa sarata

Cu salinitate de 25%, este cea mai sănătoasă alegere pentru tratamentul respirator și de purificare a pielii. De asemenea, este foarte recomandat pentru tipul de piele sensibila, deoarece este nonallergenic

Bazin apa oxigenata

Apa si oxigenul sunt cele doua elemente primordiale pentru existenta vietii pe planeta, iar folosirea lor sub forma de oxigen activ in piscina nu face altceva decat sa ne protejeze.

Hamam

Hamam-ul este o incapere frumos decorată cu mozaic oriental colorat care ne ofera un ritual de întărire a corpului, temperatura fiind mult mai scazuta (40°C). Această baie îmbogățită cu ulei de argan, curăță adânc pielea, lăsând-o netedă și moale la atingere.

Salina

Prin inhalarea aerosolilor sarati, se imbunatateste activitatea aparatului respirator. Peretele din cristalele de sare cuprind 84 de minerale, dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman.

Ice Fountain

Ședințele de saună durează nu mai mult de 15-minute și se recomandă să fie urmată de o baie de răcire într-o piscină cu apă rece, un duș rece sau chiar fântâna de gheață se potrivește frumos între aceste saune.

Dus rece

Un sentiment unic, este oferit de dușul scoțian care aduce multe beneficii și vă energizează cu un jet rapid de apă rece care curge direct din butoi.