Book your experience

Brașovul este una dintre cele mai vizitate zone din România, oferind o varietate de oportunități pentru a petrece timpul liber în cadrul spectaculos al munților. Din fericire, indiferent de anotimp, există multe posibilități ce îmbină natura, sportul, istoria, cultura și gastronomia.

ATRACȚII LOCALE

Cetatea Râșnov – 14km

Datează din 1335 și este una dintre cel mai bine conservate cetăți medievale din România, fiind o formă de arhitectură medievală simplă, marcând istoria țăranilor români din secolele acelea.

Orașul Brașov – 20km

It is one of the oldest cities in Romania, with a rich, multicultural history, which is reflected in the architectural, cultural and gastronomic heritage. It is a destination for the European tourism and that is why every visit always brings something new.

Poiana Brasov – 20km

În această stațiune montană se găsește cel mai mare domeniu schiabil din România și este, cu siguranță, unul dintre cele mai vizitate locuri pe timp de iarnă pentru sporturile de zăpadă.

Castelul Bran – 20km

Este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute castele din lume datorită legendelor faimoase despre Contele Dracula. Este un exemplu important de arhitectură medievală de apărare din România, istoria sa fiind marcată de familia regală a României – Regele Ferdinand I, Regina Maria a României și copiii lor.

Parcul Aventura – 26km

Se inscrie pe lista obiectivelor sportive din zonă, oferind 15 trasee de jocuri, tiroliană și exerciții de dificultăți variate, dedicate atât începătorilor, cât și avansaților.

Satul Prejmer – 36km

Un obiectiv turistic important ce stă dovadă istoriei sașilor din România iar Biserica din Prejmer este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind o biserică specială în rândul bisericilor fortificate din sud-estul Europei.

Cetatea Rupea – 79km

Este una dintre cele mai vechi modele de arhitectură de apărare din România, o cetate medievală care ajunsese în prag de ruină. La începutul anilor 2000 au început lucrările de restaurare iar în 2013 ele au fost finalizate.

Satul Viscri – 90km

Este un sat ce a devenit parte a patrimoniului mondial UNESCO, fiind un loc unic în România pentru felul în care s-a păstrat arhitectura tradițională săsească. Este și un loc celebru datorită relației pe care Prințul Charles al Marii Britanii a inițiat-o cumpărându-și o casă și dedicându-se bunului mers al lucrurilor.