loader image
Rezerva acum

BIO-SPA

Un spa creat în mijlocul naturii

Wolkendorf Biohotel Spa este, cu siguranță, locul unde te poti deconecta de stiul de viata cotidian de zi cu zi. Este absolut necesar, ca mai întâi, să avem grijă de noi, oferindu-ne posibilitatea de a atrage gânduri pozitive prin relaxarea totala atat a psihicului cat și a coprului.

De aceea am dorit să aveți șansa de a vă reculege, de a vă recăpăta energia pozitivă într-un ambient prietenos, cald, dedicat terapiei cu masaj, apă și sare.

 

PROGRAM

Spa: 12:00 – 23:00

Masaj: 13:00 – 21:00

 

Programari:

Receptie: 100 / +4 0727 316 091
Email: reservations@wolkendorfhotel.ro

Accesul copiilor sub 16 ani la Spa, este permis doar între orele 12:00-17:00, sub atenta supraveghere a părinților

ETICHETA SPA

> acces

Înainte de accesul în zona spa sunteți invitați să completați formularul de consultație în vederea prevenirii oricărei contraindicații ți pentru a oferi un program terapeutic adevcat dumneavoastră.

> ținuta

Zona de acces la spa este prevăzută cu vestiare de unde oaspeții noștri pot lua prosoape și își pot schimba ținuta.

> utilizare

Deoarece igiena este extrem de importantă, înainte și după utilizarea saunei și a bazinelor de apă sunteți rugați să faceți duș și să folosiți prosopul pentru locurile de stat din saună.

> momente de relaxare

Accesul copiilor sub 16 ani este permis doar în intervalul 12:00-17:00, sub atenta supraveghere a părinților. În restul timpului activitățile dedicate lor nu se intersectează cu programul de relaxare și îngrijire dedicat adulților.

> obiecte de valoare

Vă recomandăm să foloșiți cu încredere seiful din camera dumneavoastră pentru păstrarea obiectelor de valoare. Personalul spa-ului nu își poate asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute.

> condiții medicale

Persoanele care au suferit recent operații sau prezintă diverse probleme medicale, precum și femeile însărcinate, sunt rugate să înștiințeze personalul în legătură cu aceste detalii înainte de accesul în zona spa.

DESPRE SPA

SPA LOUNGE

Un loc potrivit pentru a completa programul general. Aici găsiți:

  • sortimente variate de ceai rece sau cald;
  • limonada(vara)

Salon de relaxare

Spațiile de relaxare din cadrul unui spa sunt de o deosebită importanță deoarece întregesc timpul petrecut aici, dând valoare momentelor de pauză.

O zonă calmă, potrivită odihnei în preajma șemineului, cu muzică relaxantă pe fundal.

O zonă unde regula principală este cea de liniște totală. Este un spațiu de relaxare, de meditație, de reculegere.

Salină

O încăpere plăcut amenajată, dedicată meditației în prezența unui perete mineral, construit din cristale de sare, ce cuprinde 84 de minerale, ce se găsesc în componența corpului uman.

AROMATERAPIE

Experiența mai multor feluri de saună

Fie că este saună uscată sau saună umedă, efectele benefice ale acestui ritual sunt cunoscute de foarte multe generații și reprezintă un pas esențial în orice program de relaxare.

> Cromo aromaterapie

Aici temperatura optimă este de 60 ºC-70 ºC. Lemnul de cedru din care este construită această saună are proprietăți terapeutice deosebite iar în acest ansamblu eliberează substanțe volatile aromate cu rol antibacterian.

> Saună finlandeză

În această saună temperatura poate atinge 90 ºC – 110 ºC. Deoarece corpul nostru nu poate tolera temperaturi ridicate, în mod natural se activează mecanismele de adaptare la acest mediu cald și uscat, făcând ca dilatarea porilor și transpirația să fie în sine un proces de binefacere.

> Baie de aburi

Aceasta este o saună umedă ce operează la aproximativ 50 ºC – 55 ºC, unde aburul fierbinte și uleiurile esențiale ce se evaporă au rol purificator asupra corpului.

RELAXARE PRIN MASAJ...

Oferta include mai multe tipuri de masaj și tratamente cosmetice corporale dedicate oaspeților de toate vârstele, indiferent de tonus sau tip de piele. Dispunem de 2 camere de masaj cu duș și 1 cameră de masaj pentru cupluri.

 

>Wolkendorf – signature massage – 50’

Acest masaj cuprinde diverse tehnici și mișcări ușoare, blânde și relaxante. Ajută la eliminarea stresului, îmbunătățește circulația sangvină, detensionează mușchii și oferă o stare profundă de relaxare cuprinzând musculatura spatelui, membrele superioare și inferioare. Datoriă tehnciii speciale de masaj, acesta reprezintă masajul nostru etichetă.

> Full body reflex massage – 60’

Cel mai popular masaj, ”răsfățul” așa cum ne place să-l numim, are ca scop relaxarea și înlăturarea stării de oboseală. O secvență terapeutică de relaxare totală care include tot corpul.

> Back neck relaxation massage 30’

Acest masaj se axează doar pe musculatura spatelui, relaxează mușchii încordați, atenuează contracțiile musculare și ajută la eliberarea tensiunilor și durerilor musculare, prin mișcări specifice de tracțiune, presiune și întindere.

> Hammam massage – 50’

Se desfășoară pe un pat de piatră încălzit, spațiu intim și călduros, cu o lumină ambientală care te provoacă la relaxare. Este un ritual ancestral, de înfrumusețare și întărire a organismului, care redă starea de bine și purifică corpul.

> Prenatal massage – 25’

Este răsfățul nostru pentru viitoarele mămici, realizându-se pe un scaun special de masaj ce conferă o poziție sigură și relaxantă. Reduce discomfortul și durerile apărute în timpul sarcinii, induce o stare profundă de relaxare și eliberează încordările musculare aducând multiple beneficii mamei și bebelușului.

APĂ & OXIGEN

Bazinele de apă și dușurile reprezintă un alt pas fundamental al unui program complet de spa, întrucât alternarea apei fierbinte și celei reci, înotul și mișcarea în acest mediu au beneficii și efecte imediat vizibile.

> Bazin de apă rece

Băile scurte în bazinul cu apă rece au, în mod cert, efecte benefice asupra circulației și asupra pielii.

> Fântână de gheață

Ședințele de saună nu durează mai mult de 15 minute iar recomandarea noastră este ca ele să fie urmate de un duș rece sau de fântâna de gheață.

> Duș rece

Un duș scoțian, adică un duș cu apă rece care curge direct din butoi, oferă senzații diferite după ce ieșiți din saună

GALERIE FOTO