Rezerva acum

Local. Seasonal. Organic

TRADIȚIE CU GRIJĂ

Restaurantul Wolkendorf Gastronomy a fost lansat în anul 2018 din dorința de a construi experiența completă pentru vacanta dumneavoastră.

Imaginea localului este inspirată din arhitectura veche de-a locului, ce împrumută materialele și simplitatea lucrurilor, însă tinde către atmosfera unui restaurant interbelic – întregul decor creează un fundal echilibrat pentru incursiunile culinare la care vă invităm.

Respectând principiile bio după care ne ghidăm în dezvoltarea hotelului Woklendorf, manifestăm aceeași preocupare pentru mediul înconjurător și facem ca bucătăria să funcționeze într-un mod responsabil, atingând un nivel înalt din punct de vedere gastronomic, într-o manieră pe cât de sustenabil posibilă.

Experiența culinară pe care ne-am propus să o oferim oaspetilor noștri, presupune o călătorie de la mic dejun la cină trecând prin oferta de ingrediente a fiecărui anotimp, prin obiceiuri culinare moștenite de la generație la generație.

INGREDIENTE LOCALE

Bucătăria este aprovizionată cu produse dezvoltate pe plan local, de către producători de culturi bio și ferme bio. Astfel, știm că putem avea cea mai bună carne, cele mai bune produse lactate și cele mai proaspete legume bio pentru a prepara felurile de mâncare ce fac semnătura Wolkendorf Biohotel.

Rețetele din meniul restaurantului se schimbă pe măsură ce trece anul și constau fie în specialități de Crăciun și Paște, fie în supe, salate, plăcinte și mâncăruri tradționale bazate pe legume și fructe de sezon.

Colecția de vinuri de la Wolkendorf Gastronomy este una versatilă însă restrânsă, urmărind a pune în valoare podgorii românești și vinuri ce se armonizează cu meniul restaurantului.

PROGRAMUL RESTAURANTULUI

Program:

Mic dejun – 08:00 – 10:30

Prânz/Cină – 13:00 – 22:00