Book your experience

TERMENI ȘI CONDIȚII

UTILIZARE

www.wolkendorfhotel.ro (denumit în continuare ‘Wolkendorf Bio Hotel & Spa’) este marcă înregistrată SC Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conference S.R.L. Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, vizitatorul confirmă că a citit, a înțeles și accepta în totalitate următorii termeni și condiții de utilizare site. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând fără o notificare în prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat să recitească această pagină în mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedește că vizitatorul este de acord cu aceste schimbări.

CONFIDENȚIALITATE

Wolkendorf Bio Hotel & Spa recunoaște și garantează în condițiile legii (Legea 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale) importanța protejării confidențialității informațiilor pe care wolkendorfhotel.ro le poate colecta de la vizitatori. Intenția Wolkendorf Bio Hotel & Spa este să asigure un echilibru între interesele legitime privind colectarea și utilizarea informațiilor primite de la sau despre vizitatori, în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale. Toate informațiile care pot identifica personal vizitatorul, precum și cele care nu-l pot identifica direct (găsite și sub denumirea de “cookies”) pe care le colectăm, indiferent dacă sunt furnizate voluntar sau colectate automat de la vizitator, pot fi utilizate doar pentru scopurile noastre interne de marketing.

REZERVĂRIReguli de ordine interioară în incinta Wolkendorf Bio Hotel & Spa:
 • interzis cu desăvârșire fumatul în interiorul clădirilor (numai în spațiile special amenajate); în cazul în care există dovezi pentru fumat, amenda este 200 euro/incident.
 • interzis accesul la bucătărie (personalul vă stă la dispoziție, gratuit, pentru orice solicitare de bun simț în legatură cu bucătăria);
 • interzis consumul băuturilor și al alimentelor aduse din afara, în camere, restaurant sau alte spații din incinta Wolkendorf;
 • interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere;
 • interzis excesul de băuturi alcoolice, sonorizările cu volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjează ceilalți turiști cazați sau campați; (după ora 22:00); În cazul în care acest lucru nu se întamplă, suntem nevoiți să anunțăm organele competente și se vor aplica sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice conform legii 61/1991 cu amenzi de pană la 1500 RON iar persoanele sancționate vor fi excluse din locație fără a mai primi contravaloarea nopților de cazare rămase.
 • interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
 • mașinile se parchează corespunzător, gratuit, în spațiile amenajate în acest scop, dar numai pentru turiștii care beneficiază de serviciile noastre;
 • interzis aprinsul focurilor de orice natură în afara spațiilor amenajate în acest scop, sau cu material lemnos altul decât deșeuri sau uscături din pădure;
 • interzisă tăierea sau mutilarea arbuștilor sau copacilor de orice fel din grădină;
 • În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, Wolkendorf Bio & Spa, își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.
 • Tipuri de rezervări și beneficii*:
 1. Mic dejun: a la’carte.
 • Orele pentru check-in 15:00/ check-out 12:00. Early check-in / late check-out se pot oferi în funcție de disponibilitate, tariful fiind jumatate din contravaloarea camerei/ zi.
 • Accesul copiilor la Spa este perimis intre orele 12:00-19:00, fiind supravegheati in permanenta de parinti sau tutore.
 • Halatele utilizate in SPA contin clor, va rugam evitati contactul acestora cu mocheta.
 • Va recomandam sa va lasati valorile in seiful camerei, personalul Wolkendorf BioHotel & Spa nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute.
 • Va rugam sa faceti dus inainte si dupa folosirea saunei si bazinelor. In sauna va rugam sa va asezati pe prosop.
 • Va rugam sa pastrati linistea in zona de SPA.
 • NU LASATI COPII NESUPRAVEGHEATI. Echipa Wolkendorf nu este responasabilă pentru eventualele accidentări.
 • Lemnele din incinta hotelului sunt doar pentru decor si nu pot fi folosite in alte scopuri.
 • Wolkendorf Bio & Spa își rezervă dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti,care, prin atitudinea lor, aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti
DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Wolkendorf Bio & Spa este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. În lipsa altor specificații, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo și toate celalalte materiale produse pentru și cu ajutorul acestui site aparțin exclusiv Wolkendorf Bio & Spa, care își rezervă drepturile privind cele menționate mai sus și ne vom exercita la nevoie aceste drepturi în cadrul permis de legislația în vigoare. Nimic din conținul acestui site nu constituie o licență sau dreptul de a utiliza vreo marcă comercială Wolkendorf, logo sau orice alte materiale prezentate pe site de către vizitatorii săi. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană (fizică sau juridică) fără acordul scris în prealabil primit de la Wolkendorf. Descărcarea sau copierea prin orice metodă a materialelor de pe site nu transferă către terți licența aplicațiilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, deținute exclusiv de Wolkendorf Bio & Spa.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

Wolkendorf Bio & Spa își rezervă dreptul de a modifica, oricând și oricum, orice secțiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificările, fără nicio notificare în prealabil și fără a fi obligat să îndeplinească altă formalitate față de vizitatori. Vizitatorii acceptă în mod expres că simpla utilizare sau accesare a informațiilor oferite de Wolkendorf Bio & Spa semnifică acceptarea deplină și necondiționată a modificărilor operate. În orice situație în care vizitatorii au obiecții sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligația și dreptul de a înceta utilizarea site-ului.Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la Wolkendorf Bio & Spa!